31 maj, 09

Fredag: Vid 6 tiden kom älsklingsjessbert till mig, vi drog ner till ica och inhandlade lite mat inför kvällen. vi hade nämligen planerat en myskväll. Väl hemma var det dags att inta positionerna i köket, och sen gick allt åt helvete, som det brukar göra när vi tror att vi kan laga mat ;D haha. Frammåt kvällen blev vi rastlösa så vi valde att viktor och erik skulle få åtgärda detta problem. Det blev volleyboll spelande och picknik. riktigt mysigt (:

Lördag: När jessica hade dratt snodde jag studsmattan och solade i massa timmar. Kvällen var planerad som grillkväll men efter många om och men blev det inte så. Återigen blev denna lördag en festkväll och den startades hos mattias för att sedan avslutas i plantis. Även denna dag var trevlig (:

Söndag: Vaknade utav solen och valde att ta del utav den ännu mer, fast ute. Det fick bli några timmar på studsmattan igen. Nu har jag precis varit ute med Gizzmo, och snart ska jag hoppa in i duchen. ikväll kommer andreas hem från sthlm så jag tänkte möta upp honom på stationen för att kräva en puss. Tror dock inte att det blir så svårt ;)




Jessica, Viktor & Erik.

29 maj, 09




Så här glad blir jag av solen ;*
(
norge 07)

28 jävla maj !

Jag Nathalie Wiktorsson har nu tagit mig igenom en av dom kallaste dagarna jag upplevt i hela mitt liv.
Som jag sa igår var det alltså dags för oss på bf att spendera dagen utomhus. Jag och Maja hoppade i våran kanot och började paddla, har man tom och patrik efter sig hela resan så förstår ni nog själva hur det slutar, blöta ? - ja !
Väl framme bjöds det äntligen på lite sol och det var välbehövligt eftersom jag frös redan då. Efter några timmar i solen var det dags för stationerna att starta, och nu kom även regnet som skulle hålla i sig resten av dagen. Jag frös, frös , frös och frös. 7 timmar senare var det äntligen dags att lämna stället för att paddla bort till bussen. Denna resa kan ha varit en bland det värsta resor jag upplevt. Tänk er själva, en kanot med Maja ljung som styr, det spöregnar och är 20- grader. Lite då och då påmins man om att man lever genom en liter vatten hälls över ens huvud av två idiot killar som verkligen har gått en på nerverna heeela dagen. Om det är någon som har missat det, så har jag INTE haft en bra dag, och jag hoppas INTE att ni har haft det heller.




( Innan ovädret )

En stressad 27 maj.

Nu har jag äntligen lagt mig i sängen efter en riktigt jobbig dag.  Klockan 08.00 i morse befann jag mig på odenplan för att utföra mitt uppdrag som VIP-värd. Det var dags för ungdomsspelen. Mellan 8-14 flängde vi runt överallt och oj vad trött jag var när jag kom hem. Väl hemma ansåg jag att jag var värd en liten vilostund men det tyckte inte mamma, det var bara att slänga på sig ytterkläderna igen och följa med henne till affären. När även det uppdraget var avklarat var det dags att lägga några timmar på min älsklings studenpresent.
 Och nu ÄNTLIGEN kan jag börja avrunda min dag. Jag känner att sömn krävs för i morn ska bf08 ut till kinnarp för att jobba ännu mera. Då börjar min dag 08.30 och slutar vid ca 21.00. Eftersom vi ska vara ute hela dagen hade vi hoppats på sol, men av erfarenhet vet jag att motsatt önsketänkade kommer slå in.

Jag har verkligen haft så mycket att tänka på nu dom senaste dagarna så jag har nästan helt glömt av att min lilla älsplutt åker till sthlm i morn, och han kommer inte hem förens på söndag. Det börjar bli en vana att spendera delar av helgen med honom så det kommer bli svårt. Usch.. /:

Jaja, nu ska jag invänta hans FIFA spelande så jag kan ta ett ordentligt avsked innan han lämnar mig för några dagar.

Sovgooooott (:



26 maj, 09

Just nu ligger jag i soffan och tittar ut genom fönstret, och vad ser jag om inte regn i massor.
I morn kunde jag och hanna vart i turkiet om vi hade velat, våra föräldrar drar dit och tanken stör mig.
Varför i hela friden valde vi att stanna hemma för ?

Det är alltid lätt att vara efterklok, hur som helst så startades denna ljuvliga morgon med datakunskap, efter det var det dags för idrott. Halv 3 hade jag tid på sjukhuset och taaaack bella för att du följde med. ibland är man inte så tuff som man tror ;) höhö

Kvällen kommer förhoppningsvis spenderas hos Dresis, men det är inte helt hundra än. känner att jag vill vara i toppform i morn när det är dags att bege sig ut på odenplan. Men mer om det i morn.

KÖSS (:




Jag funderar på att hoppa ner i pappas resväska..

25 maj, 09

  • Engelska
  • Svenska
  • Matte
  • Bf

Det var min skoldag, efter hemkomsten blev det lite chill. Senare tog jag och min älskade älskling en skön promenix i det fina vädret.

För en gångs skull vill jag bara tillägga att jag har världens bästa mamma. Kände att jag vile ha sagt det(:

PUSS ;*


23 maj, 09

Morgonen spenderades tillsammans med andreas, Efter några timmar bar det av hemmåt.
hemma hände inte mycket, typ ingenting alls. Vid 6 åkte jag till Dresis igen, vi tog oss en promenix i det fina vädret och nu ligger han och avnjuter Ranelid på tv som alltid. Det känns bra som flickvän att veta att ens pojkvän är mer kär i en jävla författare. Får jag tillfälle ska jag förgifta denna människa, han är inte värd att visas offentligt.

Hur som helst så är denna lördag tänkt som en myskväll, det finns inget bättre :)

21 maj, 09 gratiiiiss pappiii

Haluuuuuuu (:

I dag fyller min kära pappa år, det firades på kinnekulle tillsammans med min och hannas släktingar, det var trevligt (:

Nu har jag precis kommit hem från promenix med mamma och thindra, vädret blev ju riktigt bra tillsist.
Om några timmar åker jag, viktor och erik till mulljsö. Vi ska hälsa på vår kära vän jessica bock. Det kommer bli illmys speciellt nu när solen är på besök. vem vet, tältet kanske kommer fram inatt ändå ;D

Hela helgen kommer förövrigt spenderas med min älskling, det ska bli så otroligt underbart <3

Tjugondemajtvåtusennio.

Nu sitter jag här på bildlektionen med maja, vi letar inspiration. sexställnigar fick bli vårat tema, haha vad annars  ;D
Vi har nu även fått bekräftat att danskarna gillar majas bröst. Det är alltid något som går att anteckna.

Om 30 min ska jag möta upp min älskipälski för en såkallad promenad, vädret är ju bra och så har jag hört.
kvällen spenderas med mina två favoriter. blir illmys (:

PÖSSSSSSSS (((((:


19 maj, 09

Det fick bli skola på hemmaplan idag. Är äntligen klar med min bokrecension ! underbart.
Förutom pluggelse har jag mest sovit. jag fattar inte varför jag alltid är så trött (y)

Just nu är jag barnvakt , jag och nindro sitter och myser i soffan med en film. Pinocchio fick det bli (:

Vill även tillägga att allt känns så bra nu, jag snor min pojkväns mening , äntligen lite livsglädje och det var inte en dag försent. så himla skönt :) Just nu ligger all fokus på sommarn och skolavslutningen =)


18 maj, 09

Idag vaknade jag alltså upp utav regn. Då blir man glad har jag hört (:
Måndagar = intensiv skoldag.  Aldrig kul men jag fick ändå endel gjort.  eller iaf på svenskan.  självklart fick vi ytterligare en stor uppgift.  jag ligger inte lite efter i allt just nu heller så det gjorde inte så mycket.
Efter skolan drog jag , hanna och freddy till stan. Det blev tjat på lillablå i massa timmar innan jag insåg att klockan började närma sig träningsdags, & då bar det av mot badet.
Nu är jag rätt slut, det brukar jag dock vara på kvällarna så jag hör att sängen kallar rätt tidigt ikväll, skööööönt (:




Hahaha en utav bilderna flickor, jag kan inte sluta skratta när jag tänker tillbaks xD
ILY <3

N <3 A

Saknad är något jag kallar smärta. Smärta på hög nivå.
Det är alltid lika tomt när jag upptäcker att min högra sida inte fylls ut utav någon Andreas.
 
Gud vad du är omtyckt & gud vad jag älskar dig.

grattis norge.

Hade jag hetat Andreas Sjöström nu hade jag formulerat kommande mening såhär ; jag älskar mitt meningslösa liv.
Nu heter jag Nathalie Wiktorsson och väljer att skriva; jag älskar livet just nu, bara just nu.

16 maj, 09

Dagen börjar glida mot sitt slut, jag kom hem från skövde för några timmar sen, köpte lite smått&gott.

Kvällen igår spenderades hos maja med massa underbart folk, jättebra kväll, jag orkade dock inte vara med hela tiden så när dom drog ut åkte jag hem och sov.

Om någon timma kommer älskadeunderbarabästasnyggaste Dresis hit. vi ska vara barnvakter förstår ni (y)
Senare har han även lovat att vi ska se Sex and the city och det bästa av allt var att jag inte ens behövde övertala honom. Det är en riktig kille de ;)

Haha, jag har observerat att jag alltid skriver i fel tidsordning, börjar med dagen, sen gården och sist kvällen. haha fråga mig inte varför ^


KÖSS ;*


14 maj, 09


Om tiden vill ifatt.

12 maj, 09

Skolan idag är egentligen inte ens värd att kommentera, ingen bra dag alls.
Efter drog jag hem till andreas, läste ut min engelska bok, äntligen !

Kom hem och hamnade framför datan. tänkte typ sova snart.

hahahaha såg precis att detta var ett mycket viktigt inlägg. hoppas alla 732 besökare läser noga.

11 maj, 09

Idag efter skolan var det tänk att jag skulle ta tag i mina efterlängtade böcker, det slutade med att jag somnade, bra jobbat nathalie.
Det enda intressanta under dagen var sex och samlevnads föreläsningen, Robert stod för endel roliga kommentarer så man kan iprincip säga att han gjorde min dag. Det var första och absolut sista gången det hände.

jag har inte så mycket mer att tillägga än att livet leker just nu, har dock inte bestämt om det är bra eller dåligt än.

Pösspåer (:



9 maj, 09

Vaknade upp bredvid min älskling i morse, mådde kanske inte allt för bra pga kvällen igår. Men men, åkte hem och la mig. det behövdes.
 Nu har jag och lars winnerbäck precis städat klart mitt rum och strax ska jag hoppa in i duschen.
Kvällen är som gjord för massa mys, så därför spenderas den hos Andy (:

Pöss ;*

7 maj, 09

Jo men det är ju skönt att det är fredag i morn (:

Dock ska jag placera mig på centralskolans fotbollsplan 08.00-14.00 , det kan ju bli intressant, hoppas det regnar, då blir det ju ännu roligare (:

6 maj, 09

Då var ännu en onsdag avklarad och det känns bara bättre och bättre att kliva upp på morgonen, med tanke på att sommarlover närmar sig.
Idag var en sån där dag där vi hade 4 timmars hål på schemat, hade det bara vart fint väder så brukar vi ta oss igenom dagarna rätt lätt, men just idag regnade det. så ja..det var drygt. Som tur var fick jag spendera lite tid med min sötplutt så det var värt all väntan.
Kan ju passa på att berätta att jag och andreas har vart tillsammans i 2 månader idag, det är helt otroligt vad tiden går fort och det är ännu mer otroligt hur min kärlek till denna människa bara växer!
Hur som helst så avslutades skolan med ett studiebesök på (?) .. ehm, ja så intressant var det.
Efter det åkte jag hem, lite kalasande med släkten innan jag drog och tränade.

Nu ska jag chillidilla ett tag innan min älskade säng väntar, dags att ta tag i bokläsandet ikväll kanske. blä




Jag lovar att det inte finns någon bättre.

4 maj, 09. grattis bruuuschaan.

Jag drar en liten snabb sammanfattning från i torsdags.

På valborg var det dags för fest igen, började hos fredrika för att senare kila vidare till alma och patrik innan kvällen avslutades i plantis, eller ja, så var det tänkt iaf ;>

Fredagen ägnades med lite blandade individer och det var mys.

Lördags morgonen tillbringade jag, viktor, erik, fredrika och fia på ett tåg, vi var påväg mot gbg. väl framme hamnade delar utav oss på ett fik, och där satt vi i rätt många timmar.
På kvällen ringde jag hit jessica, vi hade chillkväll hos viktor, med han och erik . gjorde tacos och spelade massa spel, kvällen avslutades på söndagsmorgonen genom att vi byggde en koja, och oj vad alla sov bra, haha.

Söndags ; andreas och hans kompisar hämtade mig i stenstorp, vi drog till skövde. jag var rätt jävla trött, så jag tror att han njöt av mitt sällskap ;)

I morse, måndagen den 4 maj, studiedag förövrigt. Mamma kom och hämtade mig hos Andy, åkte hem, firade min bror som fyller 11 idag. nu ska jag snart sova ett tag innan det bär iväg mot frisören.
 


RSS 2.0