30 april, 09


Ikväll blir det utgång och då ska alla problem glömmas.

28 april, 09

Skolan idag var okej, inte kul nu när det är så mycket bråk överallt. får hoppas på att tiden läker alla sår.

Efter skolslut drog jag och nathalie till stan, det blev shopping, fika och prat i mängder.
Jag inhandlade lite träningsprylar som jag hade tänkt att inviga imorgon (y)

Jag åkte hem och fixade lite innan jag drog ut med viktor igen, vi var sugna på prat i bilen så det fick det bli i någon timma.

Nu har jag precis satt mig ner och börjat varva ner inför kvällen, känns som att det är läggdags tidigt ikväll, jag måste läsa ut två böcker tills nästa vecka så kanske bäst att ta tag i det. en på svenska och en på engelska.. mm underbart.

Godnatt&godmorgon.



27 april, 09


Jag älskar min pojkvän <3

Tjugosjätte april, tvåtusennio.


Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny,
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du.
Jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu.

25 april, 09

Åh vad härligt detta väder är ! (: just nu sitter jag hos Andreas, vi har precis vart ute och gått en sväng, får väl se vad som händer senare.

Idag började morgonen med att jag gick ut och la mig på studsmattan, man får ju passa på att steka när solen väl är framme, självklart brände jag mig.

Gårdagen, fredag alltså. skolan var chill, eller ja inte egentligen. hela klassen börajde typ bråka så det får väl bli en utredning av det på måndag. efteråt drog jag hem innan jag följde med andreas och hans kompisar ut till gudhem. fotbollskollande vare tänkt, men jag träffade alma och co så det blev inte så mycket av det ^
Efter matchen drog vi hem,  jag, maja alma, cissi och viktor åkte upp till donken, vi kände att det var dags för en glass så vi spenderade några timmar där uppe innan vi begav oss till en tråkig fest. kvällen slutade med massa strög innan jag åkte heeeeeeeeeeeem.

En ordentlig updatering fick det bli idag :D

21 april, 09

I morn blir allt bra, det måste det.

19 april, 09

Då var det söndag, en dag som jag för övrigt hatar. kom precis hem från tidaholm, följde med familjen och hälsade på mormor en snabbis, det tog en halvtimma sen sov jag. men det var behövligt, var hemma vid 5 inatt eller nåt.

Igår var en bra dag, först impulsfestande hos rikard för att sedan glida vidare till doski och sist men inte minst så hamnade vi hos mikael. riktigt najs kväll må jag säga ;D

hahahha måste även tillägga att jag och hanna åkte moppe igår, ojojoj säger jag bara, nostalgi !

Ikväll spenderas natten men min älskling, om han nu kommer hem från sin match någon gång vill säga.

PössHejs&allt.

53 dagar kvar till sommarlov, *host

18 april,09

Har precis vaknat upp bredvid jessica.
Igår var vi ute hela dagen, vi gick till en badplats, hade tänkt att klättra upp och sätta oss på 10:an ..vi kom till 5:an.
men mys vare (:
Det blev sovelse rätt tidigt må jag säga, hon tjatade för mycket helt enkelt (y)

Dagen idag då ? jag drar hem nu om någon timma, tänkte sola lite.  ikväll blir det hanna, vi får se vad som händer. visst har vi planer, men orkar vi genomföra dom är frågan. (;


16 april, 09

Åh vilken underbar dag (:

Min dag började med ett matteprov och sen slut för dagen, var hemma redan kl 9 igen, och självklart var jag tvungen att sova några timmar till. Vid 2 kom viktor hit, vi drog till stan, köpte smink och sedan vidare till willys för att köpa med saker till våran picknick som utspelade sig på min studsmatta. När vi hade gått igenom hela listan med allt som skulle sägas njöt vi av solen, massa timmar utomhus. det är nåt vi gillar här bortåt (y)
Vid 7 åkte jag till min surplutt andreas, prat,prat,prat. det gillar vi också (: <3




Viktor steker , njutelse må ja säga ;D

14:nde jävla helvetes april.

Jag kom precis på att jag har jätte härliga sommarbilder från panka i söndags, dock är dom i min kamera som förtillfället ligger i en påse som står i fredrikas hall.
fan.

13 april, 09

Då var påsken över, inte för att jag tänker speciellt mycket på själva högtiden, snarare lovet.

Påskafton blev en impulskväll, förfest på beccas balkong, underbart ljuuuvligt (: efter det drog vi till mössebersskolan för att träffa massa folk, och sen till louise. höjdpunkten var dock att jag fick träffa andreas på kvällen, det går inte beskriva den känslan!

Dagen efter denna dag, alltså igår , ehm söndag ? vaknade jag av solen så jag , hanna, becca och fredrika bestämde oss för att dra upp till panka, sooolning, griiillning, och massa indianer (y) toppen ! efter att vi hade GÅTT hem genom den äckliga ormskogen ( vi såg faktikst en orm ) FYY !! så åkte vi upp till donken och tjöta med lite glass oså. sen hem och för en snabbfixning innan vi begav oss till simon där även andreas och rikard va. blev lite film och blablabla innan jag och andreas drog hem för att soooooova (:

haha fan va kasst skrivet, men så gåre när man har 2 min på sig. så nu vet du vad stavfelen beror på ANDREAS SJÖSTRÖM !

10 april, 09

Usch, nu tycker jag faktiskt synd om mig själv. i fem dagar har jag legat inne i min säng och sovit. jag blir verkligen inte bättre, känns som det är lite typiskt mig att alltid bli sjuk när man har lov. Det som stör mig mest är att vädret har vart så himla underbart , och jag har inte kunnat ta del utav det. gaaah jag är lika blek som ett spöke !

Det enda positiva med denna dag har varit att jag pratade med andreas en snabbis, så jävla skönt att du kommer hem i morn !!

Påskafton i morn då, jag vill ut !!
- & det ska jag banne mig !



En sommarbild på mig och det några dagar försenade födelsedagsbarnet (;

haha, ytterligare en upd. underbart ;D

Jag har inte hunnit med allt för mycket sen jag kom hem i söndags.

Hade en jättetrevlig myskväll i måndags med fredrika,becca,fia,hanna, och hennes två modellkompisar julia och lovisa. riktigt kul var det.

Sen har även bobo fyllt år, kalaset missade jag ju dock eftersom jag låg nerbäddad i min säng i några dagar. kanske lika bra det, hade ändå inte orkat leka social ;)

Påsk vare snart också, jaa..det blir väl kul ?  ;D


9 april, 09

Min och jessicas lilla resa var toppen, underbart väder och perfekt sällskap. (:







 
 Mer bilder finns på bilddagboken. (:

7 april, 09

Åå vad kass jag är på att upd nu för tiden, just nu är jag sjuk, har massa feber och spytt halva dagen så jag orkar verkligen inte idag.

men jag lovar att det kommer snart, så håll utkik !

5 april, 09

Då var man hemma, tänkte updatera i morgon med bilder och så. det blir bra (:


RSS 2.0