30 juni, 09

Okej, jag ger mig. skriver lite ändå (a
Andreas är fortfarande saknad, men ja har nu efter 3 dagar kommit på att han faktiskt snart kommer hem. Så jag har börjat längta istället för att sakna. vilket känns bättre (:

Dagen idag har vart speciell, jag och min kära kollega viktor elmersson ( som han själv kallar sig) , har agerat snickare istället för dagisfröknar. Vi fick i uppdrag att skruva ihop en jävla massa barnstolar, enkel match trodde vi och tog emot uppdraget. Efter 3 timmars slit hade vi fått ihop 2 och en halv stol. Ni som känner mig kan ju gissa hur glad jag var.
Instängda i ett litet rum utan ventilation, ute är det 30 grader varmt, likaså inne. Hade det inte vart för att vi efter bara några minuter använda vår fantasi och fövandlade stolarna till sexuella objekt så hade jag vart död nu. kul hade vi, iaf ett tag ;> och i morgon, ja då väntar det 10 st till :D TJOHOO !
Efter jobbet drog jag till stan, fixade present till min blivande 19 åring. Sen hem och upp med mamma på berget för en liten spring runda.
Nu ska jag in till min kära granne för lite information, sen blire sääängen, äntligen !



( hej jag heter viktor och min näsa ser ut som två potatisar. HAHA , opps.  )

*

Döda mig

:(

Jag tänker inte skriva en rad förens andreas kommer hem från Italien, trots att han bara är borta i en vecka har jag spenderat hela morgonen med att gråta. bra start på dagen !

ingenaningomdatumet.

Glömmer av att skriva här, inte mkt jag har i huvudet nu för tiden (;
Hur som helst så är midsommar på kusten avklarad, en utav dom bästa kvällar jag upplevt. verkligen lyckat (:
Sen hare inte hänt så mkt, eller jo egentligen men inget jag känner för att skriva om. Jobbet suger kuk så har sjuk anmält mig två dagar, dock är jag sjuk på riktigt nu, Passande och bra i det fina vädret.
Har redan börjat sakna andreas eftersom han åker till Italien på Lördag, dock har vi vår fredagskväll tillsammans och då ska jag krama ihjäl honom.


 


18 juni, 09

Nu har jag nyss avklarat första arbetsveckan på dagis, tjohoo !
Ska snart börja packa inför vår lilla resa mot smögen i morn, ikväll bär det av till almas place för lite ihop snack inför morgondagen. Det kommer bli en lång dag, så det är bäst att lägga sig tidigt i kväll.

Glad midsommar i förskott då mina vänner ;D PÖSS !

15 juni, 09

För det blir smögen på midsommar med flickorna, kommer bli sååå kul =)

Första arbetsdagen på dagis avklarad idag också, kom hem 4, somnade 5 och vaknade vid 9. trött ? - ao...

14 juni, 09

Igår: Vaknade upp hos andreas men åkte hem nästan direkt, mådde kanske inte allt för bra.
Efter några timmars vilande blev allt bättre och jag begav mig bort mot fredrika. Chill med hon och hanna i någon timma innan vi drog vidare till becca. Kvällen avslutades med ca 2 timmars djupt prat i köket. Kom hem sent som fan vilket resulterade i att jag sov länge som fan. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan fortsätta diskussionen om midsommar. hoppas (y)
Kvällen tilbringas med andypandy´och i morn börjar jag jobba..jag som var sugen på en sovmorgon. (n)

Bajspåäckelvädret ! jag blir såååå otaggad på allt !

13 juni,09

Igår bjöds det på en toppenkväll med ett toppengäng. Kan knappast bli mycket bättre. bilder kommer kan jag lova ;)

Ikväll är det äntligen dags för en tjejkväll ! Har blivit lite dåligt på den fronten det sista, funkar det om jag skyller på andreas ? ;)


<3

Jag vill inte äga dej

och peka ut nån väg åt dej

Jag vill inte bära dej

och springa runt och lära dej

och bara visa hur man är som mej

För jag älskar när du visar

att du vet att du har rätt

och rätar på din rygg

den är den rakaste jag sett

 

Jag vill inte binda dej

och styra eller hindra dej

Jag vill bara ta din hand

och kyssa dina röda läppar

 

 

 Jag behöver ingen lag

och inga jävla föredrag

Du är du och jag är jag

och är det så att din väg

ändå går precis intill

så kan vi bara hjälpas åt

att komma dit vi vill

 

Jag kan inte äga dej

och peka ut nån väg åt dej

Jag kan bara ta din hand

och kyssa dina röda läppar

Kyssa dina röda läppar

 


r.i.p

Det var en konstig känsla när jag klickade mig in på denna blogg. http://thresrojo.blogg.se/

Ägaren är död, hon blev misshandlad till döds i lördags natt utav två jämngamla "kompisar", en tjej och en kille...
Therese johansson rojo han bli 15 år.

Vissa människor födds med fel, dessvärre hjälper det inte att tycka synd om dom, det krävs åtgärder. åtgärder som inte finns i sverige. Skicka idiotjävlarna till irak förfan.


11 juni, 09

Jag hörde att det var dags för lite sommarliov i morn (; såååååånaaaajs !

Idag började vi dagen med lite picknik i klassrummet, mysighets faktorn var hög må jag säga.
Efter några timmar med klassen ringde jag och påskyndade min kära pojkvän som hade lovat att följa med mig till stan.
Så det fick bli ett snabbt besök där och sen hem. Väl hemma drog jag med min surpuppa till bror ut på en promenad med hunden, som vanligt klarade vi inte av att hålla sams så det resulterade i att jag hade en trotsig 11 åring gåendes bakom mig i en halvtimma. Efter någon timma följde jag med bobo till affären för att handla lite saker till i morn och sen ut till gudhem för att hämta mamma.
Kom inte och säg att jag skriver odetaljerat nu (; maha.

10 juni, 09

I morse vaknade jag upp bredvid älskzor, kom till skolan och fick höra att vi skulle ha en föreläsning på en halvtimma. Jag kan ju inte påstå att jag blev glad över mitt beslut om att jag åkte dit. kl 10 va jag hemma igen , kröp då ner bredvid min lilla surputte och mös i några timmar innan vi klev upp.
Nu har han precis lämnat mig för att ta sig till bussen 2,5 minuter härifrån heeelt sjäälv. min 19 åriga pojkvän klarar inte av sådana här saker så därför lämnade han mig med svarta ögon när jag vägrade att följa med. Någon gång måste pojken växa upp, jag försöker lära honom det och jag är fullt medveten om att det kan ta sin lilla tid.
Annars idag då ? jag har inte så stora planer, när mamma kommer hem tänkte jag ta med henne till affären för att inhandla lite saker till i morn, då vi ska ha picknik i klassrummet xD det blir nog mysigt (:

Jag tackar för mig ! Godjul

9 juni, 09

Idag var det dags för den klassiska kenyadagen, morgonen inleddes i aulan. En trökig föreläsning om något jag inte ens orkade lyssna på, efter det massa tävlingar utomhus. Vid 10 var allt slut och jag drog hem . Sov i några timmar innan andypandy kom, vi gick och hämtade Thindra på dagis nästan direkt, och jag fick gå och lyssna på hans tjöt om hur trött han var, klarar du verkligen av att spela ikväll älskling ? (;
Just nu ligger jag och nötar " Alexander Schöld - vi är en" så jäkla fin !



Härrom natten när JAG vann på frågesportspel ;D
Tjohooo (;


8 juni, 09

Jag tänkte skriva ett litet inlägg om det som dom allra flesta skriver om just nu. nämligen hur nära sommarlovet vi är och hur oerhört snabbt detta året har gått.
Jag kommer så väl ihåg första dagen på ålleberg, jag kom in i klassen och min första tanke var, varför i helvete kom jag inte in på handel för ?. När jag kom hem den dagen grät jag, alla verkade helt retard och jag var helt säker på att jag aldrig någonsin skulle trivas. Det tog ca en vecka innan jag fann Maja, alma och Angelica, Dom kunde inte dyka upp mer lägligt, och jag kan verkligen påstå att utan dom hade inte detta året funkat. jag har nog aldrig haft så kul i skolan under hela mit liv. Jag vill bara säga TACK tjejer för att ni tillhör min vardag och TACK för att ni är bäst ! <3

Har jag sagt att det är sommarlov snart föresten ? ;) nehe, ne jag tänkte väl det. 4 DAGAR KVAR ! GAAAH !!





<3 <3 <3

7 juniii dååååra, 2009 åååxxååååh

Helgen har vart lugn. Gårdagen tillbringades med andreas, det var planerat som en uppesittarnatt, men vi båda somnade innan kl 1. bra jobbat (y) Idag ska jag kaaanske plugga lite, och senare kommer älskling hit och sover (: myyyys !
En vecka kvar i skolan och jag har en svag känsla av att den kan bli jobbig. Men jag får ha fokus på fredag och hoppas på att jag hinner med allt.

RAAOW ;D

6 juni, 09


Studenten är över och det kunde knappast gått bättre ! gud va skönt.

4 juni , 09

Jösses vilken stressig dag ! jag njuter verkligen av att ligga i sängen just nu.
Började med skola i några timmar. Efter att min lilla älskling försökt döda mig med min mobil drog jag till skövde. Där inhandlades allt möjligt och nu är massor fixat till morgondagen, för då tar andreas studenten (: tjoho !
Jag är inte något nervös, nä nä inte nåt. jag ska ju bara träffa alla hans miljoner släktingar och jag har ju rätt lätt för att infinna mig i sånna situationer så det är ingen fara...shit.
Nu ska ja försöka sova, och i morn hoppas jag på lite sol !

GODNATT ! :D

3 juni, 09

Dagen idag fick spenderas i sängen. Det är faktiskt normalt att ha sådana dagar ibland.
För övrigt har jag mest lagt tid på att bråka med min pojkvän, sova och nöta bdb. ingen toppendag med andra ord.
I  morn därimot blir det andra bullar, vi slutar 11.00 och då drar jag med mig bocken till skövde. Det kommer bli illmys (:




/ Finaste vännen i hela världen <3

Jag har världens bästa pojkvän.

Vackrast i världen är du älskling.
Och du är min, bara min.
Aldrig har jag varit så kär och lycklig.
Jag vill stanna i nuet .

1 juni, 09

dagen började med sol och skola. Bra kombination (y)
Efter drog jag, Maja , Alma och Angelica  upp till älskade panka, blev solning och massa tjöt i några timmar.
Sover hos Andreas inatt och i morn  har jag sovmorgon för en gångs skull. kände att jag ville få sagt det ;)

<3

RSS 2.0