,

Dags för en humörvändning snart kanske.


tjugoåttonde juli tvåtusennio.

Igårkväll åkte jag och andy till gbg för att kolla Hamarby-öis, mkt trevligt var det (: det blir ännu trevligare den dagen andreas inser att man ska hålla på Elfsborg, då slipper man bli besviken iaf ;)
Idag har jag kollat lite film och chillat, väntar på att det ska bli kväll då vi ska ha en riktig myskväll <3

26 juli, 09

Gårdagen var najs, blev lite rörigt innan vi drog ut men det är väl sånt man får räkna med.
Var hemma rätt tidigt, haha vet inte varför egentligen ^
Idag har jag bara tatt det lugnt, skulle egentligen på släktkalas till min älskade farmor som fyller år men jag ringe och gjorde henne besviken genom att säga att jag kommer en annan dag ist, jag måste verkligen ta tag i att träffa henne nu känner ja /:
Hur som helst så sitter jag här och inväntar att klockan ska bli 17.11 då tåget mot skövde drar iväg, jag och hanna ska nämligen se Ice age 3 , haha ; D det kommer vara vi och barnen (y)
Efteråt får vi väl se vad som händer (:




<3

25 juli, 09

Äntligen är det en festlördag som står på schemat, känns som det var längesen nu och jag är sugnare än någonsin (:
Jessica kommer snart hit, ska möta henne på stationen för att sedan svänga förbi ica på vägen hem. ikväll kommer lite folk till mig innan vi drar ut på stadens gator, hoppas på en kanonkväll (:

Vill även säga grattis till en av mina bästa vänner ! NAATHALIIE ! Tjohoo, 17 år, det är inte alla som hinner bli det inte ;)



Baby <3



Andreas Sjöström, du är det finaste och mest värdefulla jag har. Jag vill dela allt med dig och hoppas att vi en dag kommer göra det. Du är min livsvilja och aldrig någonsin kommer jag svika dig. Har jag dig vid min sida klarar jag allt, du 'är den som betyder mest och jag älskar verkligen dig, på riktigt.

5 månader kvar till julafton !

Gårdagen blev inte riktigt som jag skrev, drog till hanna vid 6 och sen kom jag på att jag saknade andreas alldeles för mkt för att kunna sova utan honom så för åttonde natten i rad begav jag mig till honom kl 12.
Nu har jag precis kommit hem , för att behålla livet så ska jag se till att ha städat mitt rum innan mamma kommer hem.

VI HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS

23 juli 09

Nu ligger jag i min gosiga säng som jag inte sovit i på en vecka, skönt att vara på hemmaplan igen även fast jag redan saknar min baby. Hur som helst så har jag precis sett en bland dom bättre filmer måste jag säga, rosa pantern. haha skrattet flöda (y)
ikväll hade jag tänkt att komma i säng tidigt, har blivit sent väldigt länge nu så nu ska jag allt passa på.
Har även fått en ny mobil så till alla er som undrar om jag har tappat stavningsförmågan så kan jag ju meddela att det är lite krångligt att skriva åäö. Men det ska nog sätta sig snart ska ni se.
Jaja, ha det bra !


21 juli, 09

Jag säger bara tränigsvärk, det var ju faktiskt ett tag sen sist, då kanske man får skylla sig själv.
Gårdagen var mys, jag hade tänt massa ljus i hela badrummet som jag överaskade min baby med när han kom hem från jobbet mitt i natten. Natten för övrigt var inte bland dom bättre, jag drömde världens hemskaste mardröm vilket resulterade i att jag var rätt trött i morse.
Nu är jag iaf hemma, ska snart börja göra mig ordning innan jag och mina bruds drar vidare mot skövde.



Min andra halva <3


20 juli, 09

Gårdagen var mys, först prat och film med maja och alma och sen hem till andreas för att sova (: Idag
 kom pappa och hämtade mig vid 1, vi åkte till aroy och käkade och sen till expert för att köpa min nya mobil som kommer på torsdag, wiiiie :D Nu har några timmar vid datan precis rullat förbi, tänkte kompensera det genom att följa med mamma och träna klockan 6, det var ett tag sen så det kan nog bli skönt. Senare beger jag mig bort mot andreas, han slutar jobba klockan 12 inatt så jag får sitta själv och vänta. Men den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge, ellerhur (;



19 juli, 09

Det är söndag och en helt underbar helg med min pojkvän är förbi.
Vi har bara myst och pratat och allt har vart så perfekt. förutom att han hällde en halvliter kaffe över min hand en utav dagarna men jag får väl försöka att ha lite överseende. Nu ska jag göra mig ordning inför kvällen lite, ska ut och snurra med my bitches miss Maja och Mr alma. see yaaah !

Kyss&smek, Nathalie ;)

15 juli, 09

Shue.
jag har nyss krypit ner i soffan med datan i knät, var lite sugen på en film så får väl se om jag lyckas få på en eller inte.
För en stund sen kom jag hem från den människa jag spenderar mest tid med nu för tiden, vi hade en mysig kväll och natt som vanligt igår.
Haha hittade min gamla blogg precis när jag satt och kollade igenom massa gamla sidor, rätt coolt att kunna läsa om hur livet var och vad man gjorde för ett år sen. 'Just då tycke jag att livet var rätt bra, väldigt intensivt dock, jag är glad att det har lugnat ner sig några grader nu. Vi alla har väl våra perioder, det är väl så det ska va.
Ikväll har jag inte allt för stora planer, njuta av mitt eget sällskap typ.
I morn blir det göteborg med jessica, lite gothia kik och shopping. super-duper (:





Ett år sen ganska exakt.

14 juli, 2009

Dagarna rullar på och jag börjar redan känna paniken inför att skolan snart börjar.
det är kanske inte så smart att börja oroa sig för det redan nu men tanken ligger ändå där och trycker varje dag.

Att solen har dött gör mig också på dåligt humör, det är inte mkt som stämmer i fröken wiktorssons värld just nu, hoppas på en klar förändring så snart som möjligt.

Blablabla



Sötaste jag sett på länge, frågan är om detta är en yrkesskada. fan.

4 JUUUULIIII 200009 !!

GAAAH OM CA 20 TIMMAR KOMMER MITT LIV HEM !!!
har nog aldrig saknat någon så här mycket !



2 juli, 09

Jobb, jobb, jobb idag & värmen tar kol på oss !
Dagen gick ändå hyffsat snabbt, jag kan ju medge att utan viktor hade jag aldrig tagit mig igenom dom här veckorna.
Hur som helst, vi jobbade in rasten och tog tåget till skövde runt 3. kvart i 3 ringde vi vår kära vän erik och meddelade att han hade 15 min på sig att ta sig ner till tågstationen, samtalet avslutades med - jag hatar er, klick.
våda typiskt oss ? ;D haha. Några minuter senare satt vi tre där instängda i en liten cell som killarna lyckades hitta och sen gled dagen iväg.
Väl hemma blev det lite grill och mys med min kära bror och hans vänner, trevligt må ja säga (:

Fredag i morn , perfekt.




( så här trött blir jag på värmen )

1 juli , vart tar tiden vägen ?

I morse var det bara att gå upp och försöka se glad ut. Tillbaka till jobbet så att säga. Väl där visste vi vad som väntade, fram med radion och sen var det bara att börja. 6 stolar avklarade på 2 dagar, bara 6 kvar ;) haha jag vet någon som är expert på sin sak nu iaf.
Mitt i åksvädret var det bara att bege sig mot nästa dagis, dags att hämta thindra.
Väl hemma somnade vi.
Imorn äre jobb sen skövde med virrbert. blir nog bra det =)

4 dagar kvar sen får jag äntligen träffa dig igen  !!! :D


RSS 2.0